Zaterdag 19 november Warmtefestival

WE LATEN TOCH NIEMAND IN DE KOU STAAN?!

De Kerk van Odoorn organiseert op zaterdag 19 november van 14.00-17.00 uur een WARMTEFESTIVAL, waarvan de opbrengst in een ENERGIEPOT komt. Voor de ondersteuning van mensen in Odoorn en de omliggende dorpen die problemen hebben met het betalen van hun (gas/energie) rekeningen.

Wat gaan we met het geld doen?

We hebben contact met de welzijnsorganisatie Andes – die kennen de mensen uit de gemeente Borger-Odoorn met financiële problemen. We hebben hen gevraagd om mensen aan te dragen.

Programma: de verkoop van bijzondere schilderijen uit een nalatenschap van landschappen, stillevens, dieren en boerderijen met prachtige lijsten, die op zichzelf al de moeite waard zijn, met een open podium voor muziek en hapjes en drankjes. In de consistorie (het koor van de kerk) is er een spinster te zien die actief is met het spinnenwiel. Wol hoort ook bij warmte.

Aan dit festival wordt meegewerkt door:

Stichting Oringer Kerk en Cultuur,  Dorgelo Audio Service, De Boshof, De Oringer Marke, Bakker Joost, Schutrups Schoenen, Coop Supermarkt Schippers, Lunchcafé Anderz en de Oringer Vrijwilligers groep.

De volgende artiesten treden op: Albert Hoekstra (imitator Elvis), De Dwaalgasten,

Het Flintenkoor uit Emmen, Ro Halfhide en Valtex. (Muzikanten uit Valthe en Exloo)

Het topstuk wat deze middag geveild wordt is een potloodtekening voorstellende het huis van klompenmaker Schutrups uit Valthe. Dit huis staat aan het begin van de Valtherzandweg.

De tekening is echt een collectorsitem en is gemaakt door de bekende kunstenares Janny Jalving gewoond hebbende in Klijndijk.

Daarom biedingen\inzet op deze tekening vanaf € 150,00.

Kerk van Odoorn, Valtherweg 1, Odoorn

Nadere informatie: Willem Mulder: 06-48717475

Comments are closed.