WARMTEFESTIVAL

Warmte en licht – dat heeft een mens zó nodig. De komende maanden zal het voor sommige mensen spannend zijn; of ze het warm en licht kunnen maken, en of ze hun rekeningen kunnen betalen. Daarom organiseren we in de Kerk van Odoorn een WARMTEFESTIVAL, waarvan de opbrengst in een ENERGIEPOT komt. Met deze ENERGIEPOT gaan we mensen ondersteunen die problemen hebben met het betalen van hun gas/energierekening.

Wat gaan we doen?

• Schilderijen en quilts verkopen (aan de hoogste bieder) die ons geschonken zijn door de dochter van mw. H. Scheper-Dijks die onlangs overleed. Wat een mooi, warm gebaar! We hopen dat dit gebaar veel warmte oplevert voor anderen.

• Een open podium organiseren voor muziek.

• Goed zorgen voor de inwendige mens.

• Een kinderactiviteit.

Het WARMTEFESTIVAL is op zaterdag 19 november – van 14.00 – 17.00. Voor alle activiteiten geldt een vrijwillige bijdrage, die geheel ten goede komt aan de ENERGIEPOT. Wat gaan we met het geld doen? We hebben contact met Andes – die kennen de mensen uit de gemeente Borger-Odoorn met financiële problemen. We gaan hen vragen om mensen aan te dragen. Dan willen we zonder dat deze mensen hun doopceel moeten lichten de opbrengst onder hen verdelen. We gaan bovendien in gesprek met de gemeente om hopelijk te bewerkstelligen dat dit bedrag niet op een eventuele uitkering in mindering wordt gebracht.

Bent u geïnteresseerd om een bod te doen op bijgaande schilderijen? Stuur dan een bericht onder vermelding van het schilderijnummer, uw naam en telefoonnummer en het bod.

Op 19 november wordt duidelijk of uw bod het hoogste is.

nummer 17
Nummer 9
Nummer 10

Nummer 7

Comments are closed.