Lentefestival Kerk van Odoorn – 6 april ’24

Op 6 april is er van 12.00-17.00 uur een lentefestival in de Kerk van Odoorn.

Voor iedereen van 0-104 jaar.

Vanaf 12.30 uur is er een kunstactiviteit onder leiding van Hilli Kuilman uit Odoornerveen. Zij exposeert momenteel in de kerk van Odoorn en krijgt iedereen ‘aan de kunst’.

Om 13.15 uur is een optreden van Valtex – muzikanten, een zanger en een zangeres, die op een prachtige wijze covers zingen.

Om 14.00 uur is er een lezing door Dick Oosterwijk over de invloed van voedsel. Niet alleen op ons lijf, maar ook op onze energie om dingen te ondernemen. Dick heeft veel kennis van voedsel én van mensen; als je hem hoort spreken is het bijna alsof je bij een cabaret zit.

Om 15.30 uur is er weer een optreden van Valtex.

Bij Tanja Eerenstein kan je “op de foto”, uiteraard kan je de foto krijgen tegen een bijdrage.

Gedurende de hele middag zijn er lekkere dingen te verkrijgen, is er aandacht voor het project van Annet Sturre voor de aardbevingsschade in Turkije, waar haar schoondochter vandaan komt, is er bijzonder handwerk te bewonderen en te kopen, en kunnen kinderen zich uitleven met een tafeltennisbalmachine.

Ook is er inclusief ‘koken met de burgemeester’ – met Jan Seton! 

Buiten de kerk kan je ‘gezond eten uit de Foodtruck van de Boshof’…..

De muzikanten, kunstenaars, voedingsdeskundige en ondernemers van Odoorn stellen hun diensten kosteloos ter beschikking, maar voor alle activiteiten geldt dat een vrijwillige bijdrage zeer op prijs wordt gesteld. Deze bijdrage zal worden aangewend voor de Energiepot, waarmee de kerk van Odoorn mensen helpt die in acute financiële problemen zitten. Dit in samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn.

We hopen op een mooie middag én opkomst!

Comments are closed.